Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

zaterdag 15 november 2008

Achtste maand (week 31-35)

-Deze maand was een rustige maand.

-Wannes heeft deze maand een beetje gesukkeld met een vallingeske. Een paar dagen heeft hij lichte koorts gehad. Tot een keer max 39.1°. Toen de koorts over was, begon hij toch serieus te hoesten, zo dat je de slijmkes hoorde reutelen in zijn luchtwegen. Maar de koorts was weg, dus geen dokter bezocht. Paar dagen later was dit over. Hij is er met zijn eigen immuniteit doorgekomen. Zonder medicatie. Heel flink van Wannes!

-1 november was het het vrijgezellenfeest voor nonkel Jasper. Ze gingen paintballen in Dinant. Sven vond het heel leuk. Maar ik had er toch een beetje 'schrik' van, en door dat slechte weer, heb ik beslist om maar bij Wannes thuis te blijven. We zijn dan langs oma en opa gegaan, en zijn iets gaan drinken in de Wandeling in een spiegeltent. Wannes heeft hier zijn fruitpapje gegeten, en was content. Hij had veel om te zien natuurlijk!

-10 november zijn moemoe en vava op bezoek geweest. Ben ik even met vava naar de Carrefour gegaan, en ondertussen heeft moemoe even opgepast op Wannes die sliep.

-Met 11 november had ik een verlengd weekend. Dan was het gezellig mama-zoontjes-tijd!

-12 november moest oma Wannes afhalen van de crèche. Ik ben dan na mijn werk naar mijn ouders gegaan, en ben er ineens blijven eten. (Twas lekker!) Sven had ne late shift, dus zo moest ik niet voor mij alleen koken. Terwijl wij aten, was Wannes gelukkig met het emmertje wasspelden aan het spelen op de grond. Af en toe begon hij eens aanstekelijk te lachen, hij had dolle pret!

-Sinds deze maand kan Wannes zich ook 'voortbewegen'. Echt kruipen op zijn knieën is het nog niet, maar hij geraakt vooruit! Als hij een doel heeft (bal ofzo), doet hij er alles voor om er naartoe te geraken. Soms met de nodige frustraties, maar het lukt hem.

-14 november heb ik een fietsstoeltje gekocht, voor van voor aan het stuur. De dag nadien heb ik het direct uitgetest door met Wannes met de fiets naar de GB te gaan. Tis wel leuk! Wannes heeft ook voor de eerste keer in het stoeltje van het GB-karreke gezeten. Was ook een succes! Zo veel te zien!

-19 november is Wannes 8 maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten