Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

zaterdag 20 december 2008

Negende maand (week 36-39)

-22 november trouwden nonkel Jasper en (nu officieel) Tante Joke! Het was een groot feest.
Wannes is er heel de voormiddag bij geweest. En 's Middags kwamen Bomma en Bompa hem ophalen om mee naar huis te nemen. Zo kon hij daar even rustig een slaapje doen. Na zijn laatste flesje is Wannes terug naar het feest gekomen. Bomma en Bompa zijn nog even iets blijven drinken, en daarna zijn we met zen allen naar huis gegaan, zodat we Wannes in zijn bedje te slapen konden leggen.
Het was een mooie dag!

-23 november lag er sneeuw!

-29 november was een droevigere dag. We zijn we naar de begrafenis geweest van Eva, die zichzelf van leven heeft beroofd. Het was een mooie dienst..

-30 november ben ik met Wannes op bezoek geweest bij Sally. Toen hij moe werd, hebben we een improvisoir 'bedje' gemaakt, waar Wannes toch een anderhalf uurtje flink heeft geslapen.

-1 december werden eindelijk onze stoelen geleverd! Nu kunnen we aan tafel eten!

-3 december heb ik het over mijn hart moeten krijgen om Loesje,onze poes weg te doen.
Met Wannes werd dit echt te onhygiënisch, zeker nu hij kan kruipen. Hij was al eens naar de kattenbak gekropen, en zat er al met zijn handjes in het kattenzand te spelen... Overal ook altijd haren.
Een medestudente van Sven heeft Loesje onder haar vleugels genomen. Ze woont ook in Borsbeek, zelfs in de Rosekapellestraat (waar Oma en Opa wonen). Dus wie weet, kom ik ze nog wel eens tegen.

-5 december was ik ziek! Ik had blijkbaar een slecht broodje preparé gegeten. Jaja, ik heb afgezien! Oma is dan 's morgens Wannes komen halen, om hem naar de creche te brengen zodat ik wat op men positieven kon komen.
Tegen 's avonds was het al wat beter.

-6 december is Sinterklaas geweest. Wannes heeft een dokterstasje en puzzel gekregen. En bij de Bomma had Sinterklaas leuke stapel-blokjes achtergelaten. Dank u Sinterklaasje!

-11 december was Wannes ziek. We hebben de dokter laten komen. Want zijn neusje zat vol snot, en hoestte slijmen, je hoorde zijn longetjes reutelen, en hij wou zijn patatjes niet meer eten.
Hij had dus bronchitis. Hij moest aerosolen, siroop, en neusdruppels krijgen. We hebben hem dan maar niet naar de crèche gedaan. Vrijdag is hij dan naar de Oma gegaan.

-14 december is de meter (Sarah) nog eens op bezoek geweest met taartjes, hmm :)

-16 december moesten we met Wannes naar Kind & Gezin. Hij was weer perfect zijn curves aant volgen. Zat goed op schema qua fysieke ontwikkeling (eigenlijk zat hij zelfs al een beetje voor op het schema). Hij kruipt al heel vlot, en trekt zichzelf recht aan de zetel, en gaat zo al de randjes van de meubels af al stappend. Soms verliest hij nog wel eens zijn evenwicht, waardoor hij al een paar keer serieus heeft moeten wenen van verschieten en pijn door het vallen. Tja, leren met vallen en opstaan zeker?
Hij meet nu 74 cm en weegt 8.9 kg. Deze keer kreeg hij geen spuitjes, dat is voor in maart, als hij 1 jaar is!

-19 december is Wannes 9 maanden. Hij is nu net zo lang op aarde, als dat hij Mama's buik zat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten