Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

maandag 20 oktober 2008

Zevende maand (week 26-30)

-22 september moest ik weer gaan werken, maar om te beginnen wast een half dagje.

-23 september hadden we weer een afspraak bij kind & gezin. Wannes weegt 8.270 kg en meet 69.5 cm.Alles was perfect in orde met hem.

-Deze maand hebben we hard in ons appartementje gewerkt, muren afgeslist, afgewassen, geschilderd, laminaat op de vloer gelegd, muren behangen, meubels gaan kopen; zetel, tafel, kast, dvd kastjes, bureau, stoelen (maar das nu nog 5 weken wachten voor ze er zijn).
Het doet echt deugt om eindelijk een living te hebben, en in de zetel te kunnen hangen! Zalig gewoon. Ondertussen kan Wannes op de grond spelen (nu er een vloer ligt), zo kan hij beginnen te leren kruipen. Het doet ons allemaal goed!

-27 september heeft Wannes voor de eerste keer vlees gegeten (kip). Volgens mij had hij niet eens door dat er iets veranderd was, hij heeft alles flink opgegeten.

-5 oktober (op de verjaardag van Oma) is Wannes zijn eerste tandje doorgekomen!

-8 oktober is Wannes voor de eerste keer naar de crèche gegaan. Het was een beetje vreemd om hem zo af te zetten, en alleen door te gaan. Maar we waren er al op voorbereid he. Hij heeft het heel goed gedaan in de crèche, en heeft zelfs zonder problemen geslapen (waar ik een beetje schrik voor had).

-11 oktober zijn we een wandelingetje gaan doen langs het fort van Borsbeek met Channah, Yves en hun hondje Flo. Samen een ijsje gaan eten.
's Avonds waren Oma en Opa terug van Spanje en zijn ze een bezoekje komen brengen.

-12 oktober is Wannes voor het eerst in zijn korte leventje 'ziekjes'. Hij heeft een serieus loopneusje, wss van in de crèche. De dagen erna krijgt Wannes verhoging, en koorts tot 39°. Dan maar de huisarts laten komen. Hij moet junifen krijgen want had een beginnend oorontstekingetje en antibiotica neusdruppeltjes voor zijn neusje.

-13 oktober ben ik nog maar eens nieuwe kleertjes voor wannes gaan kopen, aangezien hij weer bijna in niets meer in paste. Weer leuke kleertjes gekocht ze!

-18 oktober zijn we op vistite geweest bij Oma en Opa.

-19 oktober is Wannes 7 maand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten