Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

woensdag 31 augustus 2011

Enkele Zomer-sfeerbeeldjes

We kunnen nu gaan klagen over wat voor sléchte zomer het is geweest, maar er waren ook goede momenten! (toch enkele écht warme dagen)
En op zo een warme dag had ik dan een klein opblaas-zwembadje op ons terrasje gezet, best een grappig zicht:

Marie is een echte waterrat, ze kan niet genoeg spetteren, en dat terwijl Wannes graag in het water zit, maar verder mag er geen spatje water in zijn ogen, oren of haar komen, of hij wordt lichtelijk zot...
Schitterende combinatie natuurlijk :pWannes geniet van het zonneke, en legt zich te zonnen op onze grasmat :)
Marie na een hele dag weg te zijn met de fiets, niets geslapen overdag, viel savonds voor het avondeten, nog eens gezellig in slaap in Papa's armen, wat een deugd!Een tapas-middag bij Oma en Opa op moederkesdag was ook een geslaagde dag! Iedreen was van de partij. Hier leest tante Falke een boekje voor aanWannes en ons neefje Ferre.Tijdens een fietstochtje was Marie in haar nopjes, het windje deed haar deugd! Hier met de voetjes omhoog, en soms legde ze ze ook op mijn rug, zodat madammeke volluit kon 'chillen' in hare zetel.


Samen met Sarah, Wannes zijn meter zijn we, op een slechtere dag dan, zijn we gaan bowlingen.
Wannes vond het geweldig! Zoals te zien is op de foto's :)
's Avonds nog samen ne friet gestoken en twas weer een geslaagd dagje!


Eind augustus naar een optreden gewest van Kapitein Winokio! Wannes zijn idool voor de moment! Zeker het liedje van de 'kleine zebra', daar is hij helemaal wild van!
Enig nadeel, het was te doen in het Openluchttheater in het Rivierenhof, en natuurlijk wilde het dan ook lukken dat het juist die moment nog eens serieus begon te regen..
En goe! Maar na een goei kwartier was het voorbij en scheen het zonneke zelfs terug.
Maar dat nam de pret niet weg, het was een komiek zicht, een publiek vol parapluu's en de kindjes bleven gaan!
De Kapitein nodigde de kindjes ook allemaal uit om op het podium te komen onder het afdakje zodat ze toch droog bleven, zoals u ziet de kapitein staat midden tussen zijn fans verder op te treden, tot grote vreugd van de kindjes :)
(die van ons stonden er wel niet tussen want wij stonden (vrij) droog, bovenaan onder een parapluu en een kleiner tentje.)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten