Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

zaterdag 10 oktober 2009

Wannes 18 maand (1.5j)

Ik kom hier snel nog een paar recente fotootjes plaatsen van Wannes.
Want heb niet zo veel tijd nu.


Wannes is een echte zoetebek zenne! Amai!
Koekjes, chocolade, boke choco, chocomelk, ...
Nen Bumba-zot is het ook tegenwoordig. Als hij mijne pc nog maar ziet zegt hij: Bumba Bumba! En wil hij absoluut zijn idooltje zien, ni te doen!


De laatste tijd is hij meer bezig men zijn popje. Hij knuffelt het, geeft het kusjes, geeft het drinken, en zijn papje, zet het op zijn fietske en rijdt er de living mee rond,...
Tzal ne lieve grote broer worden denk ik :)

Tis precies of hij voelt aan dat er iets zal gaan veranderen.

Wel kan hij de laatste tijd niet zonder zijne tut!
Hij zou constant willen tutten. En hij slaagt er steeds in om er toch nog ergens éne te vinden, en dan ziede hem ineens zo fier als ne gieter voorbij komen met nen tut in zenne mond. En maar lachen dan!
De vorige keer had em een tutje gevonden voor het nieuw babytje al, dat ik had gekregen bij de gynaecoloog, was hij erin geslaagd om dat doosje helemaal open te prutsen, en zo dat tutje te pakken en in zijn mondje te steken..
Hij kon er amper op tutteren omdat het zon mini-tutje was, maar hij MOEST het hebben zenne... Castaard!
Maar ik probeer toch om zijn tutten in het bed te laten, tutje is voor te slapen he.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten