Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

zondag 22 februari 2009

Elfde maand (week 44-48)

- 20 januari is Moemoe 80 jaar geworden!

-30 januari was het 's avonds personeelsfeest van het werk. Het was heel plezant.
Sven bleef thuis bij Wannes.

-5 februari kwamen Nathalie en Rik op bezoek, zo kon ik alles nog uitleggen ivm Wannes. Want morgen komen ze op hem babysitten.
Ze bleven ineens eten, frietjes van de frituur weliswaar, maar het heeft gesmaakt!

-Wannes speelt tegenwoordig ook graag met autootjes, hij rijd er dan echt overal met op en over, en maakt er dan een geluidje bij. Een echt jongetje!

-6 februari moesten we dan 's avonds weg. We gingen Moemoe haar 80 ste verjaardag vieren in een restaurantje in Wommelgem. Nog eens met heel de familie samen.
Twas lekker eten.
Nathalie en Rik bleven dan op Wannes babysitten.

-14 februari heb ik voor het eerst Wannes zijn haartje wat bijgeknipt. Zijn "bles" hing echt wel vaak in zijn ogen nu. Ik heb daar dan een stukje afgeknipt, en het haar in zen nekje en achter zen oortjes. Twas ni zo veel, maar twas toch even wennen vond ik, zo een andere coupe.
In de namiddag zijn we dan te voet naar het wijnegem shopping center gewandeld met ons drietjes. Het was mooi weer.
Daar hebben we Wannes zijne verjaardagscadeau gekocht voor volgende maand.
Ik kan al niet wachten om het hem te geven :)

-15 februari ben ik met Wannes lang Oma en Opa geweest. Ik wou ne jas inkorten, en intussen kon Oma nog wat met Wannes spelen.

- Wannes zijn lievelingsprogramma op TV is tegenwoordig de Lotto! Als het begint staat hij binnen de kortste keren voor de TV naar de balletjes te zien. (en nu maar hopen dat het iets zal opleveren hé!)

-Ondertussen zijn er al kindjes in de crèche die Wannes echt herkennen. Echt leuk! Als ik hem ga afzetten zijn er soms kindjes die zeggen: Wannes!
Hij gaat trouwens nog altijd heel graag naar de crèche. Als ik hem afzet, begint hij direct hevig naar al het speelgoed te kruipen. Ik moet me zelfs haasten om zijn jasje uit te doen, of hij zou met jas en al gaan spelen. Daarna komt hij wel nog even terug naar mij gekropen om het speelgoedje te laten zien, en voor een knuffel.
Maar hij huilt nooit.
Als we hem komen halen is hij ook altijd heel enthousiast, begint hij met zen beentjes te spartelen, te lachen, en nen helen uitleg te doen.

-Een concertje geven op de potten en pannen vond hij ook leuk. Volgens mij wordt het ne muzikale!

-19 februari is Wannes 11 maand!
(en morgen staat hij in de gazet, in den babyspecial!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten