Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

zondag 18 mei 2008

Tweede maand (week 4-9)

-Deze maand kreeg Wannes zijn eerste identiteitskaartje.

-Bij K&G hebben we de gehoortest laten uitvoeren en hij kreeg voor beide oortjes 10/10.
Het heeft wel lang geduurd, want Wannes was klaarwakker. Het zou sneller gaan als hij sliep omdat hij dan minder prikkels ontvangt. Maar alle, moeilijk gaat ook.
Hij woog 4.430 kg en mat 56.5 cm. (5 weken)

-Deze maand is Papa ook verjaard, hij is 25 jaar geworden.
Wannes toen voor het eerst van mij 'gescheiden' geweest. Hij bleef een paar uurtjes bij Oma.
Terwijl ben ik met Opa met de auto naar de winkel gereden om Papa zijn cadeautje te halen.
Wannes was heel braaf geweest. Hij is nog even wakkere geweest, en daarna heeft hij heel de tijd geslapen. De Oma heeft zelfs naast zijn voiture het gras afgedaan, en hij bleef flink doorslapen, ondanks het lawaai.

-We zijn gaan wandelen naar het fort van Borsbeek, en daar zat nonkel Benjamin met Falke en wat vrienden in het zonneke aan de speeltuin. We zijn hier dan even gaan bijzitten om Wannes eens te laten zien natuurlijk.

-Wannes is voor het eerst op restaurant geweest. We waren iets gaan drinken met Bomma en Bompa bij de Valk, en besloten om er ineens iets te eten. In het begin was Wannes flink aan het slapen, maar wat later werd hij wakker, en liet zich even horen. Om de beurt hebben we hem dan getroost, zodat iedereen toch kon verder eten. Uiteindelijk werd hij wel stil en sliep hij verder.

-Deze maand moest ik op controle gaan bij Dr. Lauwers. Om te zien of mijn litteken goed was genezen, en een controle. Hij heeft serieus op mijn buik liggen duwen om de grootte van de
baarmoeder na te kijken. Dat was wel pijnlijk. Maar alles bleek in orde te zijn, en genas goed.

-In mei was het een tijdje mooi weer. We hebben met de buren in de tuin ge-BBQ-d, tot 's avonds laat. Het was heel gezellig.

-12 mei was het dan jaarmarkt. De paarden voor de show, stonden tot vlak voor onze deur. Grappig zicht vanuit onze gang! De Bomma is toen langsgekomen, en samen zijn we een toertje over de jaarmarkt gaan doen.

-Wannes had witte vlekjes in zijn mondje, op de binnenkant van zijn wangen. Ik dacht aan spruw, en we zijn dan langs de huisarts geweest. Het was idd spruw, en hij schreef Nystatine voor, dat we in zijn mondje moesten druppelen, na elke voeding.

-16 mei waren Oma en Opa terug thuis van hun reis naar Gambia. Wannes is toen voor de 2de keer op restaurant geweest. Het is traditie dat wanneer Oma en Opa terug thuiskomen van op reis, we iets gaan eten bij de Chinees, zodat zij terwijl hun verhalen kunnen doen van de reis. Het was heel gezellig, en Wannes is hier heel flink geweest.

-We hebben in de tuin foto's genomen van het Vingerhoets-viergeslacht.

-19 mei is Wannes dan 2 maand geworden.

-Diezelfde dag moesten we nog een keertje naar K&G. Hij woog deze keer 5.510 kg en mat 58 cm. De dokter heeft hem ook zijn spuitjes gegeven, en hij was heel flink.

-Hier nog 2 mooie fotootjes van Wannes in de zetel met zijn draakje en doekje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten