Labels

Wannes (49) Marie (33) mijlpalen (20) feest (14) familie (12) fun (12) Naaisels (11) Hobby (10) uitstapjes (10) zwanger (9) medische toestanden (7) Zomer (6) receptjes (6) school (6) vakantie (5) beter nieuws (4) Lente (3) herfst (3) kerst (3) show (3) 1 september (2) bevallingsverhaal (2) reisjes (2) sneeuw (2) Sint (1) Winter (1) slechter nieuws (1) verjaardag (1)

zaterdag 19 juli 2008

Vierde maand (week 13-17)

-21 juni zijn we op visite geweest in Hoboken bij Bomma & Bompa. De Bomma is deze week verjaard, en gaf een kleine drink in de tuin. De vriendinnen van Bomma omsingelden Wannes om hem te bewonderen. Wannes was omringd door vrouwen :)
's Avonds hebben we chinees gegeten, en heeft Bompa ons naar huis gebracht.

-De laatste dag van mijn moederschapsrust is aangebroken, vanaf nu ben ik in mijn ouderschapsverlof.

-1 juli, zijn we te voet naar Deurne gestapt, naar het nieuwe appartement van Channah en Yves. We hebben toen ineens kennis gemaakt met hun nieuwe hondje, Flo, een Bernen Senner, schattig beestje! Samen met Channah en Flo zijn we op het arena-plein in het gras gaan zitten op een dekentje, en hebben we wat bijgebabbeld. Het was mooi weer.

-3 juli heeft Wannes voor de eerste keer omgerold in bed. Het was eerder per ongeluk, maar we waren toch heel trots.

-11 juli heb ik Wannes voor de eerste keer fruitpap gegeven. Het was even raar, maar vrij snel beseft hij dat hij het moest inslikken, en dat het toch wel lekker was. Wel even wennen, maar heeft 3/4 van zijn bordje leeg gegeten.

-12 juli kreeg hij nu voor het eerst groente-pap. Op het menu stond: wortel-bloemkool-patatjes. Dit ging vlotter naar binnen dan de fruitpap gisteren. Misschien omdat het warm is, net als borstvoeding? Hij heeft heel zijn bordje volledig leeg gegeten! (buiten hetgeen op zijn gezichtje hing :)) Hij krijgt nu per dag 3x borstvoeding en 1x 's middags patatjes.

-16 juli is meter Sarah nog eens op visite gekomen. We hebben samen gezellig bijgekletst en pita gegeten.

-18 juli is Wannes weer voor een paar uurtjes bij Oma gebleven. Nu moest Wannes toch even wenen. Sarah heeft ons met de auto naar de Krea gevoerd om ne zetel te kopen/bestellen. (nu het nog solden was) We hebben er ne mooie uitgekozen, het is wel nog 12 weken wachten tot we hem hebben. (en uiteraard was die zetel net niet in de solden)
Maar ons salon is toch nog niet af, dus die lange wachttijd was niet echt een probleem.

-19 juli is Wannes 4 maanden oud! De tijd vliegt..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten